Video omzetten

In de media wereld kennen we een hoop soorten video, van MOV tot AVI van h264 tot mpg bestanden, maar wat is nou eigenlijk wat? Wij werken met een hoop verschillende formaten, nagenoeg alle wel, het is dan ook aan ons om ze goed weer te geven. We kunnen bijvoorbeeld ook vhs naar dvd converteren, maar ook DVD naar BLURAY. Niks is ons te gek, dus als je meer informatie wilt neem gerust contact met ons op!

Video 8 naar DVD? Geen probleem, we kunnen de beelden zelfs ligt verbeteren, kleurcontrast en ruisonderdrukking kunnen verbeterd worden, maar let wel, we kunnen niks garanderen vanwege het feit dat uw bandjes ook aan slijtage onderhevig zijn. Zo komt men wel eens met een VHS band aanzetten en dan lijkt er niks op de band te staan, dat komt omdat na jaren in de kast te hebben gelegen, de band simpelweg wegkwijnt. Maar we zullen natuurlijk alles in het werk stellen om te proberen het materiaal te redden!
Kijk rustig rond op mijn site, en aarzel niet om uw vraag te stellen. Dit kunt u doen via het contactformulier. Niets is te gek en ik antwoord altijd binnen een dag!

Image 01 DVD/BLURAY?

Wij krijgen het wel op de juiste bestandsformaten. 4:3 beeld krijgen we ook naar 16:9 HD!

Image 02Special effects?

Explosie, ruimteschip of een echte filmlook? Laat het ons weten, we kunnen veel!

Image 03Origineel cadeau?

Vraag naar de 'VIcadeau' hierop kan een bedrag gestort worden, en wij komen het filmen!

Image 04Levensverhaal verfilmen?

Ooit gedacht om het verhaal van opa of oma op DVD te laten zetten? Samen met foto's, video en een uitgebreid interview maken wij er iets moois van!

Image 05Aanzoek filmen?

Wij zijn in het bezit van diverse video apparatuur, van grote hd camera's tot spy camera's. Hiermee krijgen we het gecoordineerd netjes op video. Bovendien zijn we zeer creatief!

Image 06Evenement filmen?

Of het nou een verjaardag, huwelijk, gebeurtenis, doping of jubilea is, wij zetten het voor u op video!

Image 07Cursus monteren

Nieuwe camera? Ja hoe werkt het, en wat kan ik er mee? Wij geven ook les in camerawerk en monteren!

Image 08VHS omzetten?

Wij hebben de apparatuur voor het omzetten van video, of het nou video 8, vhs of dv is, Wij krijgen het digitaal!