Levensverhaal filmen?

Heb je ooit er aan gedacht hoe het vader of moeder verging vroeger? Hoe is opa of oma opgegroeid, en waarom zijn ze geworden zoals jij ze kent? Dingen die we ons vaak af vragen, maar nooit ronduit zeggen.

Wij hebben al diverse levensverhalen mogen verfilmen, en toch verbazen wij ons waarom de jeugd van tegenwoordig dat niet weet. Kortom wil je iets moois achter laten voor je kinderen of kleinkinderen. Vertel je verhaal met iemand die je kent, en wij maken er een mooi verhaal van. Geen gewone vragen, maar levens vragen zijn ons motto. Tenslotte wil je ook je eigen kroost iets mee geven in het leven, of juist een wijze les meegeven waar jij vierkant achter staat.

Samen met jullie, een aantal foto's, misschien nog wat video en een uitgebreid interview maken we er iets moois van. Misschien is het zelfs een mooi cadeau voor je klein kinderen en eigen kinderen, of wil je het cadeau doen voor oma of opa zelf? Laat het ons weten, samen met de juiste muziek, en licht maken wij er een eervolle productie van.

Stuur voor meer informatie een mailtje met wat details en wij maken er een goeie prijs van. Dit kun je doen via het contactformulier.

Image 01 DVD/BLURAY?

Wij krijgen het wel op de juiste bestandsformaten. 4:3 beeld krijgen we ook naar 16:9 HD!

Image 02Special effects?

Explosie, ruimteschip of een echte filmlook? Laat het ons weten, we kunnen veel!

Image 03Origineel cadeau?

Vraag naar de 'VIcadeau' hierop kan een bedrag gestort worden, en wij komen het filmen!

Image 04Levensverhaal verfilmen?

Ooit gedacht om het verhaal van opa of oma op DVD te laten zetten? Samen met foto's, video en een uitgebreid interview maken wij er iets moois van!

Image 05Aanzoek filmen?

Wij zijn in het bezit van diverse video apparatuur, van grote hd camera's tot spy camera's. Hiermee krijgen we het gecoordineerd netjes op video. Bovendien zijn we zeer creatief!

Image 06Evenement filmen?

Of het nou een verjaardag, huwelijk, gebeurtenis, doping of jubilea is, wij zetten het voor u op video!

Image 07Cursus monteren

Nieuwe camera? Ja hoe werkt het, en wat kan ik er mee? Wij geven ook les in camerawerk en monteren!

Image 08VHS omzetten?

Wij hebben de apparatuur voor het omzetten van video, of het nou video 8, vhs of dv is, Wij krijgen het digitaal!