Over Mediadreams

Mediadreams filmt, monteert en brengt herinneringen tot leven. Als freelance cameraman leg ik onder meer bruiloften, trouwerijen, jubilea en familiefeesten vast voor later. Professioneel, creatief, betrokken en volgens uw eigen wensen.

Daarnaast monteer ik bestaande (amateur)beelden tot mooie, complete films of overzichtelijke compilaties (zie 'trailers'). U zult versteld staan hoe professioneel uw eigen filmpjes en foto’s overkomen met de juiste montage, muziek, preview en voice-over!

Met een combinatie van oude en nieuwe beelden en diverse technieken (documentaire, 3D-animatie) breng ik levensverhalen in beeld. De kleine en grote gebeurtenissen die het zo waard zijn om te worden bewaard voor uw (klein)kinderen, verwerk ik tot ‘Uw Verhaal’, uw eigen film.

Kijk rustig rond op mijn site, en aarzel niet om uw vraag te stellen. Dit kunt u doen via het contactformulier. Niets is te gek en ik antwoord altijd binnen een dag! contactformulier.

Image 01 DVD/BLURAY?

Wij krijgen het wel op de juiste bestandsformaten. 4:3 beeld krijgen we ook naar 16:9 HD!

Image 02Special effects?

Explosie, ruimteschip of een echte filmlook? Laat het ons weten, we kunnen veel!

Image 03Origineel cadeau?

Vraag naar de 'VIcadeau' hierop kan een bedrag gestort worden, en wij komen het filmen!

Image 04Levensverhaal verfilmen?

Ooit gedacht om het verhaal van opa of oma op DVD te laten zetten? Samen met foto's, video en een uitgebreid interview maken wij er iets moois van!

Image 05Aanzoek filmen?

Wij zijn in het bezit van diverse video apparatuur, van grote hd camera's tot spy camera's. Hiermee krijgen we het gecoordineerd netjes op video. Bovendien zijn we zeer creatief!

Image 06Evenement filmen?

Of het nou een verjaardag, huwelijk, gebeurtenis, doping of jubilea is, wij zetten het voor u op video!

Image 07Cursus monteren

Nieuwe camera? Ja hoe werkt het, en wat kan ik er mee? Wij geven ook les in camerawerk en monteren!

Image 08VHS omzetten?

Wij hebben de apparatuur voor het omzetten van video, of het nou video 8, vhs of dv is, Wij krijgen het digitaal!