DVD video of BLURAY?

Wil je je eigen beelden op DVD of op Blueray? Wat is het verschil? Voor een kenner is het wel te zien, maar zitten er ook voordelen aan? Soms wel, soms niet. Blueray moet worden opgenomen met een HD camera die 1980 bij 1080 beeldpixels word opgenomen. Als bedrijven zeggen dat de beeldkwaliteit beter is op Blueray moeten ze ook de camera er voor hebben om het te kunnen maken. Deze camera's moeten voorzien zijn van 4 tot 6 kleuren chips, en de lens is wellicht het belangrijkste aspect. De enige camera's die het dichts bij deze kwaliteit in de buurt zijn, zijn de camera's van bijvoorbeeld sbs6 of hart van nederland.

Maar wacht even, uit eigen ervaring nemen deze camera's tot nu toe alleen 756 bij 480 aan beeldbreedte op... Oke, er zitten wel 4 chips in, dus de kleuren zijn altijd beter dan een gewone huis-tuin-keuken camera. Maar hoe kunnen deze grote bedrijven zeggen dat alles HD is? NIET dus, gezichts bedrog. trek het beeld naar de gewenste formaten en je hebt HD!

Bij mediadreams werken we met een HVR-Z7E video camera van sony, met een carl zeiss lens. 4 chips gebruikt mijn camera voor kleur opnames. het beeldformaat is 1440 bij 1080 pixels. (beeldlijnen) Dus als wij zeggen dat we breedbeeld verkopen, dan is dat ook zo, maar geen ULTRA HD. Dat is een bestands formaat van 1980x1080. Dan ga je ook afvragen welke camera's dat kunnen filmen.. Dat betekend dat je voor 1 camera ultra HD al gauw zit aan een prijskaartje van rond de 100.000 tot 150.000 euro.. Dan word de prijs van een bruidsvideo te duur. Wij leveren kwaliteit gegarandeerd! 1440x1080 en haarscherp beeld. Dus geloof de verkopers van camera's, telefoons en tv's dus niet. Als je een interview filmt met een camera van 756x480 pixels dan krijg slechter beeld op een hele dure grote tv! Alleen blueray kan de kwaliteit aan. Laat je geen duur product aanpraten, als je vragen hebt, vraag het mij gewoon!

Kijk rustig rond op mijn site, en aarzel niet om uw vraag te stellen. Dit kunt u doen via het contactformulier. Niets is te gek en ik antwoord altijd binnen een dag!

Image 01 DVD/BLURAY?

Wij krijgen het wel op de juiste bestandsformaten. 4:3 beeld krijgen we ook naar 16:9 HD!

Image 02Special effects?

Explosie, ruimteschip of een echte filmlook? Laat het ons weten, we kunnen veel!

Image 03Origineel cadeau?

Vraag naar de 'VIcadeau' hierop kan een bedrag gestort worden, en wij komen het filmen!

Image 04Levensverhaal verfilmen?

Ooit gedacht om het verhaal van opa of oma op DVD te laten zetten? Samen met foto's, video en een uitgebreid interview maken wij er iets moois van!

Image 05Aanzoek filmen?

Wij zijn in het bezit van diverse video apparatuur, van grote hd camera's tot spy camera's. Hiermee krijgen we het gecoordineerd netjes op video. Bovendien zijn we zeer creatief!

Image 06Evenement filmen?

Of het nou een verjaardag, huwelijk, gebeurtenis, doping of jubilea is, wij zetten het voor u op video!

Image 07Cursus monteren

Nieuwe camera? Ja hoe werkt het, en wat kan ik er mee? Wij geven ook les in camerawerk en monteren!

Image 08VHS omzetten?

Wij hebben de apparatuur voor het omzetten van video, of het nou video 8, vhs of dv is, Wij krijgen het digitaal!