Cursus monteren

Ik ga op vakantie en neem mee.... een camera, maarja hoe gebruik ik die apparatuur eigenlijk? En hoe ga ik het monteren? Wat heb ik nodig? waar moet ik aan denken? Wij zijn van mening dat de video het beste bewaarmiddel is van de mooie momenten in het leven. Waarom? 1 foto spreekt 1000 woorden, dus over video kunnen we niet uitgepraat raken lijkt ons!

Wij kunnen een cursus geven hoe je het beste jou momenten van het leven kunt vast leggen, we hebben ervaring in filmen en bewerken van video (18 jaar) Er is de laatste tijd veel veranderd op het gebied van video. Tegenwoordig doen telefoons meer dan alleen bellen, en daar word ook veel mee gefilmd, maarja en dan?

Monteren van de video natuurlijk, maar wat moet je filmen? hoe ga je het verwerken in een film die interessant blijft? Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn video's interessant blijven? Ook voor generaties die na mij komen? Kortom, voor een interessante cursus die niet duur is, kun je hier terecht!

Straight to the point, daar houden we van, geen boeken, maar hands on! Door middel van proffessionele apparatuur kunnen we je uitleggen wat WIJ belangrijk vinden voor uw momenten. Het is tenslotte ons vak, en wij houden niet van schokkerige beelden, of 10 minuten kijken naar één langdradig beeld. Wij helpen jou!

Image 01 DVD/BLURAY?

Wij krijgen het wel op de juiste bestandsformaten. 4:3 beeld krijgen we ook naar 16:9 HD!

Image 02Special effects?

Explosie, ruimteschip of een echte filmlook? Laat het ons weten, we kunnen veel!

Image 03Origineel cadeau?

Vraag naar de 'VIcadeau' hierop kan een bedrag gestort worden, en wij komen het filmen!

Image 04Levensverhaal verfilmen?

Ooit gedacht om het verhaal van opa of oma op DVD te laten zetten? Samen met foto's, video en een uitgebreid interview maken wij er iets moois van!

Image 05Aanzoek filmen?

Wij zijn in het bezit van diverse video apparatuur, van grote hd camera's tot spy camera's. Hiermee krijgen we het gecoordineerd netjes op video. Bovendien zijn we zeer creatief!

Image 06Evenement filmen?

Of het nou een verjaardag, huwelijk, gebeurtenis, doping of jubilea is, wij zetten het voor u op video!

Image 07Cursus monteren

Nieuwe camera? Ja hoe werkt het, en wat kan ik er mee? Wij geven ook les in camerawerk en monteren!

Image 08VHS omzetten?

Wij hebben de apparatuur voor het omzetten van video, of het nou video 8, vhs of dv is, Wij krijgen het digitaal!